Till toppen

Champagne

Hej småfisar! Det är en helt vanlig tisdag och vi firar för fullt här hemma (trots att allt inte är i land ännu). Men första stege är taget! Yay! Va fan snackar du om, undrar ni säkert då. Ja det får ni undra lite till. Jag lovar att berätta mer när vi kommit lite närmare men just nu är vi väldigt exhalterade här hemma i alla fall.
 
2 kommentarer

Första filmen

Kamera Canon 80D | Objektiv EFS 55-250mm f/4-5.6 is stm
 
Idag har jag testat min födelsedagspresent som jag fick från min fantastiska man, nämligen ett tyst och snabbt objektiv som är kalasbra bra att filma med! Dock så fick jag filma och klippa blixsnabbt då jag visste att filmstjärnan snart skulle vilja ha mat. Så därför blev det ett mycket kort klipp där solen var framme ena sekunden och gick i moln i andra. Det blir kanske inga Oscarsstatyetter för denna filmen men jag kan i alla fall konstatera att jag älskar objektivet! Det ska bli så kul att kunna filma lite mer snygga filmer i sommar än de klassiska mobilkamerafilmerna. Tror även Jolie kan uppskatta att se sig själv på film i framtiden. 
 
Nu ska jag återgå till Jolie som just nu ligger upptagen med att blåsa bubblor med mjölken hon har hamstrat i kinderna. Visste ni att man kan göra bubblor av bröstmjölk? Detta var helt ny info för mig i alla fall.
0 kommentarer

Potatisnäsor

Vilken grymt bra helg det har varit i mitt kära Göteborg! Har myst massor med familjen, shoppat till Jolie och firar både mors dag och min födelsedag. Jag satt även någon timme och sorterade gamla kort på mig och mina syskon. Alltså jag var inget jättevackert barn. Eller så blev jag bara orimligt dålig på alla kort som togs. Denna nedan var väl den enda där jag inte halvblundade eller hade mat halvvägs på väg in i munnen.
Tyvärr hade vi inga printade bilder på mig som bebis. Som den pensionär jag är så finns de bara som diabilder, så det är svårt att jämföra hur lika jag och Jolie är. Detta var den yngsta bilden jag hittade på mig. Tycker ni att vi är lika? 
0 kommentarer